Ce produse oferă Satex Romania?

Utilajele agricole ușurează foarte mult munca agricultorilor, mai ales atunci, dacă acestea sunt de calitate bună, și se poate lucra cu ele mulți ani fără probleme, fără defecte. Compania Satex Romania este un producător de utilaje agricole moderne, care fac față cerințelor enumerate mai sus.

Pe pagina web satex.ro puteți vedea toată gama de produse, dintre care alegeți cele de care aveți nevoie. De exemplu tocătorul tractat Topper Fusio are suspensie față-spate modernă, cu protecție din cauciuc, cu două rânduri de discuri. Are durabilitate ridicată, pentru că este realizat din materiale de calitate superioară.

Sau dacă aveți nevoie de un combinator agricol, vă recomandăm modelul Satex RS, cu o combinație hidraulică etanșată cu două rânduri de sfărâmătoare, patru rânduri de prășitoare, tăvălug și dotat cu nivelator la cerere. În afară de aceste produse, Satex Romania vă oferă o gamă largă de utilaje, cu care munca de pe câmpuri devine o plăcere, iar recolta va fi una bogată în fiecare an.