modele tapet dormitor

Modele de tapet dormitor în variațiuni multiple

Dacă ne uităm mai atent, în majoritatea locuințelor este folosită zugrăveala, lumea este reticentă în folosirea tapetului. Motivul este simplu: meșterilor nu le place să facă lucrări migăloase!

Zugrăvitul este foarte simplu și poate fi realizat cu costuri reduse. Dar dacă vrei să creezi senzația de WOW în cameră, atunci merită să alegi tapetarea pereților. Sunt o sumedenie de modele de tapet pe care le poți folosi în dormitor, living sau chiar în holul casei. Nu neapărat trebuie acoperită toată casa cu tapet, ele se pot folosi în combinație cu pereți zugrăviți.

Unele modelele de tapet sunt lavabile, le poți curăța cu ușurință cu o cârpă umezită cu apă călduță. Dar trebuie să fi foarte atent că nu toate sortimentele de tapet sunt lavabile! În seria de modele de tapet destinate dormitoarelor și sufrageriilor cele mai multe sunt confecționate din vinil.

Acest material conferă tapetului o ținută specială, nu se deformează în timp, nu pierde culoarea și este complet lavabilă. Tapetul vlies este ușor de lipit pe pereți, operațiune ce poți realiza singur, fără ajutorul meșterilor, doar că înainte de montaj trebuie să te asiguri de planeitatea perfectă a pereților.