cercel medicinal

Poți rezolva problema ta de alergie cu un cercel medicinal

Când ai fost fetiță, ai auzit foarte des de la mama ta, să nu-ți pui în ureche un cercel nesterilizat sau un cercel care este făcut dintr-un metal neprețios chiar și atunci dacă acesta îți plăcea mult mai mult decât celălalt cercel, din metal prețios.

Mamele spun acest lucru deoarece un metal neprețios poate cauza o infecție sau o reacție alergică. De câte ori s-a întâmplat că ți-a plăcut un cercel dar nu l-ai putut purta pentru că după purtare te-a durut urechea, sau ai făcut alergie la cercel?

Chiar există situații în care doamnele nu pot purta nici un cercel de argint sau de aur, pentru că sunt alergice la aceste metalele. Acum, la Studex poți găsi cercei medicinali, care sunt făcuți dintr-un metal hipoalergenic și acoperiți cu aur sau argint.

Astfel nu este nicio diferență între un cercel normal din aur și un cercel medicinal doar acoperit cu aur de la Studex. Sunt eleganți și la modă și acestea, doar că le poți purta fără nici o grijă, și fără nici o consecință. Cu un cercel medicinal de la Studex poți rezolva problema ta de alergie pe cauza cercelului, și poți purta un cercel frumos și elegant oricând.