Produse alcaline în serviciul sănătății

Mulți oameni suferă în zilele noastre de cancer, unii în stare mai bună, alții în stare mai înaintată. Dar la toți există o dorință comună, cea de a se vindeca! Nu numai prin tratamentele obișnuite se poate ajunge la rezultate bune, ci și prin curele naturale, de exemplu aduc stare bună și diferite produse alcaline.

Foarte rapid se pot obține rezultate cu produse alcaline, deoarece sarea alcalină face imposibil absorbția substanțelor nutritive de către celulele inflamatorii și cele tumorale. Între produse alcaline se numără în primul rând spanacul, care are conținut de clorofilă, este un alcalinizant puternic și un aliment necesar producției de celule roșii în sânge.

Este antioxidant, previne cancerul ovarian, încetinește procesul de îmbătrânire al organismului și tratează bine anemia. Dar și varza Kale, castraveții, fructele avocado, țelina, ardeiul gras roșu, usturoiul, lămâia și ardei iute se află în categorie de produse alcaline. Dintre toate, cel mai puternic aliment alcalin este usturoiul, acesta are o acțiune importantă asupra funcționării proceselor metabolice.