Tavalug tractat ușurează munca agricolă

Pentru tasarea solului înainte și după semănat, pentru fărămițarea bulgărilor, distrugerea pojghiței superficiale și nivelarea stratului recent prelucrat se folosește un utilaj agricol, pe nume tăvălug. Are multe caracteristici bune un tavalug tractat, deoarece reprezintă o procedură contra eroziunii solului, a vânturilor puternice, îmbunătățește uniformitatea răsăririi culturilor.

Afânarea și ermetizarea stratului superficial poate fi făcut cu ușurință cu un tavalug tractat modern. Dar păstrează și umiditatea în sol, poate fi utilizat la toate tipurile de teren, în afara celui înfundat cu pietre.

Dacă doriți să cumpărați un tavalug tractat nou, sunteți chiar la locul potrivit, pentru că pe site-ul satex.ro puteți vedea toate utilajele agricole, fabricate de către compania Satex România. Depozitul se află în localitatea Săcuieni Bihor, pe str. Libertății nr. 33. Lista cu parametri tehnici se găsește tot pe pagina web satex.ro. Acesta vă ajută, să alegeți utilajul perfect. Căutați deci magazinul web sau personal depozitul!