Produse alcaline, legume gustoase

Fiecare dintre noi caută, să-și păstreze sănătatea pe termen cât mai lung. Însă este un lucru, pe care oamenii nu prea cunosc, acesta este faptul, că organismul are nevoie de produse alcaline, care reprezintă secretul, că putem mânca, cât vrem, dar totuși slăbim fără probleme.

Este foarte sănătos, să consumăm zilnic ridichi, sfeclă, morcovi, hrean, țelină dintre rădăcinoase. Legumele crucifere pe de o parte sunt foarte bune pentru organism, pe de altă parte au gust bun, fără prea multe adaosuri. Acestea sunt varza, conopida, salata și broccoli.

Un aliment cu adevărat miraculos este usturoiul dintre produse alcaline, un puternic aliment alcalin, care întărește sistemul imunitar, ajută la scăderea presiunii arteriale, la detoxifiere și în lupta împotriva bolilor. Și încă nici nu am amintit din rândul produselor alcaline verdețurile, ca spanacul, varza creață, napii și sfecla mangold. Dintre acestea spanacul este cel care asigură cea mai mare cantitate de vitamina K, o serie de minerale, fibre și antioxidanți.